ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Universal Life: Ανεξάρτητη έρευνα την αναδεικνύει πρώτη σε αξιοπιστία για 8η συνεχόμενη χρονιά!

 Universal Life: Ανεξάρτητη έρευνα την αναδεικνύει πρώτη σε αξιοπιστία για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε και ανακοίνωσε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Universal Life έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές τόσο στο δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής όσο και στο κατά πόσον οι καταναλωτές θα την σύστηναν σε τρίτους.

Σε δήλωση του αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κύριος Έβαν Γαβάς, δήλωσε ότι η αξιοπιστία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αξίες της Εταιρείας γι αυτό και διαφυλάττεται ως κόρη οφθαλμού. «Η επιβεβαίωση» τόνισε «για 8η συνεχή χρονιά της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά και στο μυαλό του Κύπριου καταναλωτή, αποτελεί μια μοναδική διάκριση για μας και ταυτόχρονα μια πρόκληση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των καταναλωτών. Είναι επίσης και μια μεγάλη ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έχει επιδείξει η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην περίοδο που διανύουμε εντός πανδημίας και με τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι».

Η Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κύπριους. Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας κάνετε κλικ εδώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top