ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΧΡΕΟΣ που θα ξεπληρώσει η Ομόνοια από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ

Το ΧΡΕΟΣ που θα ξεπληρώσει η Ομόνοια από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, με δηλώσεις του στον Active, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως τα έσοδα που θα έχει η Ομόνοια από τη συμμετοχή στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ θα τα διαθέσει για να καλύψει παλαιότερα χρέη της προς το στάδιο.

Οι δηλώσεις του:

Aρχικά: «Για να παίξει μια ομάδα στο ΓΣΠ για 25 αγώνες, το ποσό είναι γύρω στις 250.000 ευρώ. Περίπου 10.000 ευρώ το παιχνίδι για το δικαίωμα χρήσης του σταδίου και ίσως άλλα τόσα για έξοδα αγώνων. Το ενοίκιο δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα των αγώνων. Το χρέος της Ομόνοιας έχει δημιουργηθεί αρκετά πριν από το 2013 και μετά από την κρίση δεν διευθετήθηκε το χρέος, όμως καταλήξαμε από τότε σε μία συμφωνία. Τότε είχε πάρα πολλά προβλήματα η Ομόνοια. Έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία με την Ομόνοια από τότε πως εκείνα τα λεφτά θα μπουν στο περιθώριο μέχρι να βγει στην Ευρώπη».

Και πρόσθεσε: «Με την συμμετοχή της στην Ευρώπη η Ομόνοια έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ, πως τα χρήματα που θα έρθουν από την Ευρώπη από την ΟΥΕΦΑ (μπόνους αγώνων και όχι εισιτήρια), θα δοθούν στον ΓΣΠ για το συγκεκριμένο χρέος. Μιλούμε για το πριμ συμμετοχών των προκριματικών γύρων. Περίπου ο κάθε γύρος είναι 280.000 ευρώ. Άρα η Ομόνοια θα πιάσει ένα μικρό ποσό πέραν των 500.000. Είναι μια δίκαιη διευθέτηση. Η Ομόνοια είχε δημιουργήσει ένα χρέος και πήρε μια άνεση χρόνου έτσι ώστε να ξαναχτίσει και να βρεθεί στην Ευρώπη».

The post Το ΧΡΕΟΣ που θα ξεπληρώσει η Ομόνοια από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top