ΚΥΠΡΟΣ – Ακαδημίες: Το δίκαιο αίτημα, αλλά και το… οξύμωρο της υπόθεσης

ΚΥΠΡΟΣ – Ακαδημίες: Το δίκαιο αίτημα, αλλά και το… οξύμωρο της υπόθεσης

Ο Σύνδεσμος προπονητών Κύπρου απευθύνει σήμερα (20/05) με ανακοίνωση του, έκκληση στον Υπουργό Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα του, «να αφουγκραστεί το μήνυμα χιλιάδων παιδιών και εκατοντάδων προπονητών και να επιτρέψει, το συντομότερο δυνατό, την επιστροφή των ακαδημιών ποδοσφαίρου στις προπονήσεις», τηρώντας παράλληλα, αυστηρά τα πρωτόκολλα.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία των ανθρώπων και σωστά πράττουν με το αίτημα τους, αλλά θα είναι λίγο… οξύμωρο από όποια πλευρά κι αν το δει κάποιος, αν τελικά επαναρχίσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών, ενώ έχει μπει “λουκέτο” σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων, ακόμα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας “ελαφρά τη καρδία”.

Αν μη τι άλλο, θα δοθεί τροφή για… διάφορα σχόλια και άχι άδικα, ενώ ας μην ξεχνάμε και μία πρόσφατη “μπηχτή” του ΠΑΣΠ σε ανακοίνωση του, που αναφέρθηκε στο θέμα των ακαδημιών.

The post ΚΥΠΡΟΣ – Ακαδημίες: Το δίκαιο αίτημα, αλλά και το… οξύμωρο της υπόθεσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE