ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσταξε «ΜΕΛΙ» για τους τέως συνεργάτες του ο Μηνά – «ΚΑΡΦΙ» προς όλους όσοι διαμαρτύρονται για τους διαιτητές!

Έσταξε «ΜΕΛΙ» για τους τέως συνεργάτες του ο Μηνά – «ΚΑΡΦΙ» προς όλους όσοι διαμαρτύρονται για τους διαιτητές!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά, ο οποίος αποχωρεί από τη Νέα Σαλαμίνα για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Κύπρου U18.

Σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, μίλησε για τη Νέα Σαλαμίνα, τον Πουρσαϊτίδη, τη διαιτησία, τον Παπαϊωάννου, τους Κορρέια-Ελουντού, αλλά και για το μέλλον του στην Εθνική U18.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, είναι λυπημένοι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα η αδράνεια επηρεάζει πολύ τους ποδοσφαιριστές, όμως θα δοθούν διαφορετικά προγράμματα για όλους. Οι προπονητές της φυσικής κατάστασης θα πρέπει να εξαντλήσουν τις γνώσεις τους, είναι ειδικοί και αυτοί θα βοηθήσουν τους προπονητές. Τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία οι προπονητές φυσικής κατάστασης. Πάντα είχαν, αλλά τώρα έχουν περισσότερο».

Για τη συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι ένα πολύ καλό τιμ, ο κόουτς έφερε τις γνώσεις του, αφού ήταν σε ψηλό επίπεδο. Ο βοηθός ο Χριστόδουλος έκανε μπόλικη δουλειά, ο γυμναστής είναι δουλευταράς, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων. Όλοι τους έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όλοι βλέπουν και είδαν πέρσι Βεσελόφσκι και φέτος Κίσσα. Ο Τάσος χρόνια τώρα δούλευε σκληρά. Το λέω σε όλους τους Κύπριους, ο Τάσος ήταν έτοιμος μπήκε στη Νέα Σαλαμίνα λες και αγωνιζόταν συνεχώς. Ήταν έτοιμος και όλο αυτό τον καιρό δούλευε σκληρά».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Δεν ξέρω τι θα του προσφέρει η Νέα Σαλαμίνα ή αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο κόουτς ‘η κάποια πρόταση. Δεν γνωρίζω, δεν μιλήσαμε για το θέμα».

Για τη διαιτησία: «Γελώ πολλές φορές με αυτά που ακούω. Όλοι πήραμε σφυρίγματα, δεν τα λέμε όμως την ώρα που εξασφαλίζουμε σφυρίγματα, αλλά όταν αδικούμαστε φωνάζουμε».

Για τον Μάκη Παπαιωάννου: «Κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και παρόλο που είμαστε κουμπάροι, ήταν το ίδιο αυστηρός με όλους στη δουλειά του. Υπήρξε και κάποια φάση που κάναμε και τρεις μέρες να μιλήσουμε».

Για τους Κορρέια και Ελουντού που μετακομίζουν στην Ανόρθωση: «Είναι πολύ τυχεροί. Στην Ανόρθωση κάνουν πολύ καλό σκάουτινγκ και έχει μάτι ο προπονητής της».

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Είναι η Εθνική Κύπρου U18. Ήταν δύσκολο να αποχωρήσω από τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν λες και ήμουν γέννημα-θρέμμα της ομάδας, αφού είχαμε πολύ καλή σχέση βασισμένη στην ειλικρίνεια. Ήταν πολύ δύσκολο, ήθελα όμως να συνεχίσω ως πρώτος προπονητής και είναι φοβερό να είσαι Ομοσπονδιακός, είναι μεγάλη τιμή για μένα».

The post Έσταξε «ΜΕΛΙ» για τους τέως συνεργάτες του ο Μηνά – «ΚΑΡΦΙ» προς όλους όσοι διαμαρτύρονται για τους διαιτητές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top