ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE – «Χωρίς VAR»: Παπασταύρου για διακοπή, Τσάμπιονς Λιγκ, μεταγραφές και όχι μόνο!

LIVE – «Χωρίς VAR»: Παπασταύρου για διακοπή, Τσάμπιονς Λιγκ, μεταγραφές και όχι μόνο!

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου μιλάει (21:30) στην Cablenet και την εκπομπή «Χωρίς VAR» για όλα όσα αφορούν το τριφύλλι και όχι μόνο.

Ποια η άποψη του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και η επόμενη μέρα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Η επιστροφή της Ομόνοιας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πλάνο με τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία και ο απολογισμός της χρόνιας.

Ποιες οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν καθώς επίσης οι στόχοι των πρασίνων σε βάθος χρόνου. Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή.

LIVE – Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Η κατάσταση στην Αμερική είναι δύσκολη, ειδικά στη Νέα Υόρκη. Βλέπουμε όμως τα νούμερα να κατεβαίνουν. Σιγά σιγά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες υγείας που θυσίασαν σημαντικά πράγματα για την προστασία μας. Όλους όσους είναι στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο τη ζωή τους, που φροντίζουν να μας δώσουν τις καθημερινές ανάγκες για να γίνει η ζωή καλύτερη».

Για την διακοπή:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη διακοπή. Εμείς στην Ομόνοια νιώθαμε πως είχαμε την καλύτερη ομάδα και πως αν ολοκληρωνόταν, θα ήμασταν πρωταθλητές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τους τελευταίους δύο μήνες, πάντα η θέση μας ήταν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Η μέρα που άλλαξε η απόφαση μας, ήταν στο προεδρικό. Όταν οι επιδημιολόγοι που μας είπαν πως δεν θα υιοθετήσουν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε, να κάνουμε αυτά που χρειαζόμασταν, αυτά που χρειάζεται ένας προπονητής μετά από ένα μήνα αποχή. Οι παίκτες ήθελαν τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες».

Για τον όρο της Ομόνοιας για επανέναρξη με ξένους διαιτητές: «Ήταν κάποιοι όροι που δεν ήταν καινούργιοι. Θέλαμε να συνεχίσουμε με τα ίδια δεδομένα, όπως όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η θέση μας. Τελειώσαμε με ξένους διαιτητές και θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήταν παράλογο. Δεν θα βοηθούσε μόνο την Ομόνοια αυτό».

Για το ενδεχόμενο επανέναρξης με κλειστά αεροδρόμια: «Είπαμε να φέρει η ΚΟΠ 3-4 διαιτητές για δύο μήνες, να ήταν σε καραντίνα και να έκαναν τα παιχνίδια μας. Δεν ήταν τόσο δύσκολο».

Για τον όρο που είχε θέσει αν αρχίσει να τελειώσει η σεζόν: «Επειδή δεν θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, ειδικά για τους παίκτες που έπρεπε να κάνουν το τεστ κάθε εβδομάδα. Ο πιο μεγάλος κίνδυνος, ήταν οι ασυμπτωματικοί. Εκεί θέλαμε η καραντίνα να είναι μόνο για το άτομο που προσβλήθηκε. Δεν θέλαμε να σταματήσει το πρωτάθλημα γιατί 1-2 ομάδες δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουμε».

Για τον όρο αν διακοπεί ξανά το πρωτάθλημα, να ίσχυε η βαθμολογία πριν την διακοπή: «Το ζητήσαμε αυτό γιατί νιώθαμε και πιστεύαμε πως δεν θα ολοκληρωνόταν, για τους λόγους που σας εξήγησα. Τότε γιατί να το αρχίσουμε; Αυτή η βαθμολογία αντικατόπτριζε όλη τη σεζόν».

Αν θα ζητήσει το τρόπαιο από την ΚΟΠ: «Ναι. Το συζήτησα και το ζητήσαμε επίσημα από την ΚΟΠ. Πιστεύουμε πως η Ομόνοια ήταν η πιο καλή ομάδα έστω και αν υπήρχε ισοβαθμία. Αν δώσουν τίτλους στην Ευρώπη γιατί να μην το κάνουμε; Είναι πιο έξυπνοι εκεί ή βλάκες εδώ;».

Για την απάντηση της ΚΟΠ: «Δεν το απαιτήσαμε ακόμα γιατί θέλουμε να δούμε τι θα κάνει η Ευρώπη. Αν δεν το κάνει, τότε θα το δεχθούμε ως αποτέλεσμα της διακοπής. Οι κανονισμοί είναι εκεί και σε άλλες χρονιές είχαμε ισοβαθμίες αλλά δε ζητήσαμε μπαράζ. Αν δεν μας αρέσουν οι κανονισμοί να τους αλλάξουμε. Μέχρι το τέλος του Μάη θα ξέρουμε».

Για την προσπάθεια της Ανόρθωσης να το κυνηγήσει νομικά: «Έχουν δικαίωμα να πανε όπου θέλουν να βρουν το δίκαιο που νομίζουν. Εμάς η θέση μας είναι πως παίξαμε τα δυο παιχνίδια και από τους 32 αγώνες παίξαμε τους 23. Είναι μεγάλο το δείγμα. Είχαμε καλύτερη βαθμολογία από τις ομάδες των play offs, με την Ανόρθωση καλύτερα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω τη θέση τους και πως νιώθουν αλλά δεν καταλαβαίνω πως και τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα».

Για το μπαράζ: «Δεν ήταν πρόταση που άξιζε να την σκεφτούμε. Αν μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που να αναγκάσουμε τους παίκτες μας να συνεχίσουν προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου και με τις συνθήκες καιρού ενώ όλοι οι άλλοι σταμάτησαν. Καλύτερα να τα παίζαμε όλα παρά ένα. Τα εμπόδια θα ήταν ίδια».

Για το αν θα κάνουν κάποιου είδους φιέστα: «Ναι. Ελπίζουμε να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Να κάνουμε φιέστα για να πανηγυρίσουμε τη σεζόν. Είτε μας δώσουν τον τίτλο είτε όχι. Αξίζει ο κόσμος να ζήσει αυτές τις στιγμές».

Για τις μπηχτές της Ανόρθωσης περί τιμοκαταλόγου: «Αυτά είναι τελείως αβάσιμα. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε. Εδώ και δυο χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο. Οι ελάχιστες φορές που μίλησα με άλλους προέδρους είναι τους τελευταίους δυο μήνες. Μόνο μέσω skype μιλήσαμε και δεν ξέρω τι θέλουν να πουν. Δεν άλλαξε τίποτα λόγω πανδημίας από τα προβλήματα που υπάρχουν. Εμείς ποτέ μας δεν πήραμε μέρος σε οτιδήποτε παράνομο ή που δεν ήταν δίκαιο».

The post LIVE – «Χωρίς VAR»: Παπασταύρου για διακοπή, Τσάμπιονς Λιγκ, μεταγραφές και όχι μόνο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top