ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ!

Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ!

Δημοσίευμα του novasports.gr αναφέρεται σε τουρκικά δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζαχίντ, καθώς τον συνδέουν με τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, Γαλατάσαραι και Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε για τον Γκίας Ζαχίντ.

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε για τον Γκίας Ζαχίντ. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο πακιστανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής που φέτος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, έχει προταθεί στις δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τους.

Ο δανεισμός του Νορβηγού μέσου από τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης θα επιστρέψει στον κυπριακό σύλλογο. Η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να διατηρήσει τον Ζαχίντ στο δυναμικό της, ωστόσο φαίνεται ότι είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησης του βιρτουόζου χαφ.

novasports.gr

The post Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top