ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το βλέπαμε στα μάτια μας ότι αυτό το κύπελλο δεν μπορούσε να χαθεί – Μπορούμε ακόμη και πρωτάθλημα»

«Το βλέπαμε στα μάτια μας ότι αυτό το κύπελλο δεν μπορούσε να χαθεί – Μπορούμε ακόμη και πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στον Active έκανε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος με αφορμή τη σημερινή μέρα (22/05/2020), γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την 22α Μαΐου του 2019, όταν η Λεμεσιανή ομάδα κέρδιζε τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό του κυπέλλου και έσπαγε κατάρα 30 ετών!

Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος για την “επόμενη μέρα” στη Λεμεσιανή ομάδα…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώσαμε όλοι μας πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Είναι στιγμές που μένουν αξέχαστες. Θυμάμαι όταν έφτασε το πούλμαν στη Λεμεσό, αυτό που έβλεπαν τα μάτια μας ήταν απίστευτο. Η Λεμεσός ξενύχτησε εκείνο το βράδυ. Βλέπαμε τη χαρά στα μάτια του κόσμου και αυτό ήταν για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση, γιατί πήραμε ένα τρόπαιο που ήθελαν πάρα πολύ οι οπαδοί της ΑΕΛ».

Για το τι θυμάται περισσότερο από εκείνο το παιχνίδι: «Σε όλη την πορεία μας στη διοργάνωση, είχαμε περάσει στο μυαλό μας ότι έπρεπε να τα καταφέρουμε και νομίζω ότι όλη τη μέρα εκείνη, στα αποδυτήρια ακόμα και στο λεωφορείο όταν πηγαίναμε στη Λευκωσία, το βλέπαμε στα μάτια μας ότι αυτό το κύπελλο δεν μπορεί να χαθεί. Και νομίζω ότι είναι αυτό που κρατάω από εκείνη τη μέρα, πέρα από τους πανηγυρισμούς».

Για το τι διαφορετικό υπήρχε πέρσι και κατάφερε η ΑΕΛ να βάλει τέλος στην κατάρα των χαμένων τελικών: «Νομίζω ότι πέρσι πηγαίναμε ως αουτσάιντερ, γιατί παίζαμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και στην έδρα του. Δείξαμε όμως ότι η ομάδα δεν μασούσε. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και ντέρμπι και δείξαμε και στο γήπεδο ότι η ομάδα μας ήθελε περισσότερο το κύπελλο».

Για το αν θα μπορέσει η ΑΕΛ να επαναλάβει τέτοιες στιγμές στο μέλλον: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και φέτος. Δυστυχώς όμως, η πανδημία του κορωνοϊού, δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά και το δείξαμε κόντρα στην ΑΕΚ ότι ήμασταν αποφασισμένοι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και αυτό μας δίνει ελπίδα για χαρές και άλλους τίτλους».

Για το τι περιμένει από την ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια: «Καταρχήν, δεν πιστεύω ότι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. Υπάρχει ο κορμός, λήγουν μόνο 3-4 συμβόλαια, που σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει ουσιαστικά η ομάδα. Ο προπονητής όπως φαίνεται θα μείνει, που σημαίνει ότι αν καταφέρουμε να δυναμώσουμε με κάποιες προσθήκες, νομίζω πως θα έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας αυτό».

Για το μέχρι που πιστεύει ότι είναι το ταβάνι της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και οι επιτυχίες είναι μονόδρομος για τις μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη, κύπελλο ακόμα και το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα του χρόνου και ίσως κάποιες ομάδες να έχουν προβλήματα με τα οικονομικά τους. Μία ομάδα που ήταν συγυρισμένη στο οικονομικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια, θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο».

Για το αν η ΑΕΛ είναι η Ιθάκη του: «Ναι, είναι μία Ιθάκη για εμένα η ΑΕΛ και νιώθω πάρα πολύ καλά στην ομάδα αυτή».

Για το πως είδε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μία συναρπαστική σεζόν και είναι κρίμα που τελείωσε έτσι άδοξα, αφού πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά εντάξει. Είναι σεβαστή η απόφαση και θα δούμε πως θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Ευχή όλων μας είναι να είναι όλα καλά και να μπορέσουμε να αρχίσουμε να παίζουμε χωρίς προβλήματα με την πανδημία».

The post «Το βλέπαμε στα μάτια μας ότι αυτό το κύπελλο δεν μπορούσε να χαθεί – Μπορούμε ακόμη και πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top