ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή» – Έθεσε ΨΗΛΑ τον πήχη στην Ευρώπη

Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή» – Έθεσε ΨΗΛΑ τον πήχη στην Ευρώπη

Δηλώσεις στον Super Sport Fm έκανε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου, όπου ανάμεσα σε άλλα, ανέλυσε την απόφαση των “πράσινων” να ψηφίσουν υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος.

Όπως τόνισε, η ομάδα του θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Στόχος μας ήταν να παίξουμε και να διεκδικήσουμε στο γήπεδο ότι μπορούσαμε. Μετά όμως τη συνάντηση στο προεδρικό και την άποψη των επιδημιολόγων, κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να αλλάξουν, ειδικά όταν θα βρισκόταν ένα θετικό κρούσμα.

Τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα κερδίζονται στο γήπεδο και είχαμε πολλές πιθανότητες, αν όχι και τους δύο, να κατακτούσαμε τουλάχιστον τον έναν τίτλο.

Πλέον, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες Ομοσπονδίες και τις τελικές αποφάσεις της UEFA και βεβαίως θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από την στιγμή που θα έρθει η UEFA και θα δώσει κατευθυντήριες γραμμές, θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα και γιατί όχι, θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Εφόσον μπει η ομάδα στους ομίλους, το σωματείο θα δικαιούται το 10% είτε από τα έσοδα της UEFA, είτε από τηλεοπτικά δικαιώματα. είτε από χορηγίες, είτε από εισιτήρια. Κάναμε το πρώτο βήμα που είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος μας είναι η είσοδος στους ομίλους, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα».

Για την παρουσία Παπασταύρου στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια: «Έχουμε αρχίσει εδώ και δύο χρόνια αυτή την προσπάθεια. Η πρώτη χρονιά ήταν αποτυχημένη. Είχε αναλάβει τότε ο κ. Παπασταύρου με τα προβλήματα που υπήρχαν, όπως και η πίεση του χρόνου. Έπρεπε να ετοιμαστεί η ομάδα για να αρχίσει προετοιμασία και έγιναν λάθος επιλογές. Έμαθε όμως ο κ. Παπαστάυρου από τα λάθη του και γνώρισε καλύτερα το κυπριακό πρωτάθλημα. Στελεχώθηκαν τα τμήματα που έπρεπε να στελεχωθούν καλύτερα και πιο σωστά και είδαμε τα αποτελέσματα. Είδαμε την Ομόνοια να μπορεί να κατακτήσει και τους δύο τίτλους. Πλέον έχουμε κτίσει έναν κορμό, κάτι που δεν κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν αρκετοί και καλοί ποδοσφαιριστές και με λίγες προσθήκες, στόχος μας θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έχει πολλά χρόνια να πετύχουμε».

Για την εκλογική συνέλευση του σωματείου: «Φέτος είναι εκλογική η Γ.Σ., γι΄ αυτό και έχουμε καθορίσει την ερχόμενη Πέμπτη μία συνεδρία. Επίσης, αλλάξαμε το καταστατικό μας και το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί, από διετή, θα γίνει τριετής η θητεία του. Κανένας δεν λέει ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα στο σωματείο. Έχουμε καταφέρει πολλά, αλλά τα έσοδα έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Την περσινή χρονιά, θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως την πιο επιτυχημένη, αφού πήραμε τρεις τίτλους σε φούτσαλ και βόλεϊ, έπαιξε και το καλαθοσφαιρικό τμήμα στην Α’ κατηγορία. Η γυναικεία ομάδα πήγε πολύ καλά, επίσης και η ποδηλασία έχει μαζέψει αρκετούς τίτλους, όπως και το τμήμα των δρομέων. Η φετινή χρονιά αν ολοκληρωνόταν, θα κατακτούσαμε αρκετούς τίτλους».

Για το αν θα συνεχίσει στην προεδρία: «Έχω πει ότι την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει μία συνεδρία. Θα διαβουλευτώ με τους συνεργάτες μου και θα δούμε».

Για το αν στηρίζει το σωματείο ο κ. Παπασταύρου: «Στην περσινή χρονιά με όλη την πίεση που είχε ο κ. Παπασταύρου, έδωσε ένα πολύ σημαντικό ποσό στο σωματείο που ήταν μία πολύ δυνατή οικονομική ένεση. Και με άλλους τρόπους μας έχει βοηθήσει φέτος. Υπάρχει μία άριστη συνεργασία και έχει προσφέρει πολλά ο Παπασταύρου στον Ομονοιάτικο κόσμο».

Για το αν υπάρχει απόφαση για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: «Ακόμη δεν έχουμε πάρει απόφαση. Δεν έχουμε συζητήσει για το μπάτζετ. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει με το υφιστάμενο ρόστερ. Αν υπάρξει ανάγκη, όχι μόνο δε θα μειωθεί, αλλά θα αυξηθεί το μπάτζετ».

Για το ότι τα παιχνίδια τη νέα σεζόν, είναι πολύ πιθανόν να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοϊό: «Πιστεύω πως δεν θα επιστρέψει ο κόσμος στην αρχή. Με το που θα ανακαλυφθεί το εμβόλιο όμως, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί παρελθόν το τι έχει συμβεί με τον κορωνοϊό. Κακά τα ψέματα, αυτές οι εταιρείες που ασχολούνται, έριξαν το βάρος πάνω σε αυτό, γνωρίζοντας πως είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται και έχουν τεράστιο κίνητρο».

Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Το «Ηλίας Πούλλος» θα κατεδαφιστεί. Έχουν γίνει τα σχέδια, τα έχουμε στείλει στην πολεοδομία και περιμένουμε τις άδειες. Θα συναντηθούμε με τον ΚΟΑ και θα δούμε ένα προπονητικό κέντρο που θα προσφέρει στους αθλητές μας να κάνουν την καλύτερη δουλειά. Επίσης, θα μπορούμε να φιλοξενούμε ομάδες από το εξωτερικό, που θα κάνουν την προετοιμασία τους και να έχει έξτρα έσοδα το σωματείο».

The post Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή» – Έθεσε ΨΗΛΑ τον πήχη στην Ευρώπη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Νέα άφιξη μεταναστών: Πού εντοπίστηκαν - Σε κινητοποίηση οι Αρχές  



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top