ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση «Πούρσα» για την απόφαση να φύγει από τη Νέα Σαλαμίνα

Δήλωση «Πούρσα» για την απόφαση να φύγει από τη Νέα Σαλαμίνα

Ο προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ήταν το απόγευμα της Τρίτης (26-05-2020) σε εκπομπή στον Super Sport FM, όπου αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μην συνεχίσει στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας.

«Καμία σχέση αυτό με τη διακοπή του πρωταθλήματος, με την απόφαση μου και το ξεκαθαρίζω. Ήταν μια σκέψη ώριμη, δεν ήταν εύκολη απόφαση, η ομάδα μου είχε δώσει τα κλειδιά μου είχε δώσει πλήρη εμπιστοσύνη για να κάνω τη δουλειά μου. Τους ευχαριστώ ήταν κύριοι μαζί μου, ειδικά τον πρόεδρο τον κ. Θουκιδίδη, είναι ένας τίμιος άνθρωπος, πολλές φορές λειτουργούσε και ως.. πυροσβέστης, ήταν η ήρεμη δύναμη, όπως και στους υπόλοιπους του ΔΣ τους σέβομαι, δεν ήθελα να συνδεθεί η απόφαση για το οικονομικό, νιώθω τυχερός γιατί πήρα αρκετά και έδωσα συνάμα πολλά, καταφέραμε να κάνουμε όλοι μαζί εξαιρετική δουλειά και να κάνουμε μια ομάδα υγιέστατη, νιώθω περήφανος που αφήνω μια ομάδα με ένα νέο προπονητικό κέντρο, με καλά οικονομικά δεδομένα. Σε μια απόφαση πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις, νομίζω ότι ήταν το καλύτερο timing. Ακόμη και αν περνάμε το κύπελλο, πάλι θα αποχωρούσα, ακόμη πιο περήφανος, θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένο το έργο μου. Άξιζε τον κόπο να μην συνεχίσω, βλέποντας αυτή την αγάπη και την ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν το ήξερα αυτό προηγουμένως…».

Διαβάστε: 

Τι να έχει άραγε στο μυαλό του ο «Πούρσα» για νέα ομάδα;

The post Δήλωση «Πούρσα» για την απόφαση να φύγει από τη Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top