Πως χαρακτήρισε τον Τιμούρ προπονητής που δούλεψε σε τρεις Κυπριακές ομάδες μέχρι στιγμής

Πως χαρακτήρισε τον Τιμούρ προπονητής που δούλεψε σε τρεις Κυπριακές ομάδες μέχρι στιγμής

Ως προπονητής ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέλαβε την Αναγέννηση Δερύνειας το 2016, το 2017 πέρασε από τον πάγκο της Δόξας Κατωκοπιάς. Το 2017 είχε πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της Νέας Σαλαμίνας, όπου ήταν στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου μέχρι πρόσφατα.

Το απόγευμα της Τρίτης (26-05-2020) ως καλεσμένος σε εκπομπή στον Super Sport FM απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε Ελουντού και Κορέια, μίλησε για τον προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, χαρακτηρίζοντας τον ρεαλιστή που καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και έκανε κίνηση – ματ με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε: 

Ατάκα από κόουτς για τη μεταγραφή Ελουντού και Κορέια από Νέα Σαλαμίνα σε Ανόρθωση

Ο πρόεδρος που το ‘χει για… «πυροσβέστης»!

Δήλωση «Πούρσα» για την απόφαση να φύγει από τη Νέα Σαλαμίνα

The post Πως χαρακτήρισε τον Τιμούρ προπονητής που δούλεψε σε τρεις Κυπριακές ομάδες μέχρι στιγμής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE