ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΝΤΙΟ του Παπουλή στους «Φυγάδες» μετά από οκτώ χρόνια – Το μήνυμα των Κίρζη, Αυγουστή

ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΝΤΙΟ του Παπουλή στους «Φυγάδες» μετά από οκτώ χρόνια – Το μήνυμα των Κίρζη, Αυγουστή

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

“Ο Φώτης Παπουλής ανοίγει την καρδιά του, θυμάται, συγκινείται και αποχαιρετά τον κόσμο του Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια τεράστιας προσφοράς στην ομάδα μας. Δείτε την τελευταία του συνέντευξη, την οποία αφήσαμε αυτούσια, χωρίς εφέ, μοντάζ, στιγμιότυπα ή άλλα… στολίδια. Η κάμερα γράφει και αφήνουμε το Φώτη και την εικόνα να μιλήσουν…

Πριν την έναρξη της συνέντευξης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Κίρζης και ο προπονητής κ. Σοφρώνης Αυγουστή στέλνουν το δικό τους μήνυμα”.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ):

«Όταν το 2012 υπέγραφα το πρώτο συμβόλαιο του Φώτη Παπουλή, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι υπέγραφα ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας μας. Δυστυχώς, σήμερα αυτό το κεφάλαιο κλείνει μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας. Οκτώ χρόνια μιας ονειρεμένης παρουσίας και δικαιωματικά έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας μας. Μεγάλωσε μαζί με την ομάδα μας, ήταν πρωταγωνιστής σε αυτή την ιστορική πορεία που συμπεριλάμβανε σχεδόν τα πάντα. Τίμησε τη φανέλα, αλλά και το βαρύ περιβραχιόνιο. Είμαι περήφανος και για τον ποδοσφαιριστή και για τον άνθρωπο Φώτη Παπουλή. Εκ μέρους όλου του Απόλλωνα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική και προσωπική του ζωή. Να ξέρει ότι πάντα θα εκτιμούμε όσα έχει προσφέρει και θα τον θυμόμαστε σαν το Φώτη του Απόλλωνα. Φώτη σε ευχαριστούμε».

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ):

«Τα στοιχεία του Φώτη από μόνα τους λένε την αλήθεια. Ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που ανέβασε πάρα πολύ τον πήχη. Έζησε τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Και χαρές και λύπες και χαμένους τίτλους. Δύσκολα βρίσκεις τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, με αυτή την εξαιρετική ποιότητα. Θέλει αρκετή δουλειά από εμάς, για να φέρουμε στην ομάδα τέτοιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτά τα χρόνια, νομίζω τα στοιχεία που έχει σαν ποδοσφαιριστής και τα στατιστικά του, τα λένε όλα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά. Εμείς το μόνο που του ευχόμαστε, είναι ότι καλύτερο σε αυτόν και την οικογένεια του. Αυτό πρέπει να βλέπει η ομάδα και να στηρίζει αυτούς που προσφέρουν».

Δείτε το βίντεο:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Το ΑΝΤΙΟ του Παπουλή στους «Φυγάδες» μετά από οκτώ χρόνια – Το μήνυμα των Κίρζη, Αυγουστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top