ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Αναλυτικά τα 13 σχέδια στήριξης – «Πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αντιπαράθεση – Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιστώσεις»

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Αναλυτικά τα 13 σχέδια στήριξης – «Πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αντιπαράθεση – Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιστώσεις»

Αναλυτικά παρουσίασε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνταντίνος Πετρίδης τα 13 σχέδια που περιλαμβάνονται εντός του νέου πακέτου στήριξης της οικονομίας, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αντιπαράθεση και εκεί που χρειάζονται κονδύλια να εγκριθούν. Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όλους για συνεργασία σε αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα, ο Υπουργός εξήρε την προσπάθεια της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν αφήσει τίποτα ανεκμετάλλευτο σε αυτή τη μάχη, σε ό,τι αφορά τα κοινοτικά κονδύλια. Ακόμη, είπε ότι θα συζητηθεί με τη Βουλή το κατά πόσον χρειάζονται συμπληρωματικοί προϋπολογισμοί προς ψήφισή τους, όμως, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιστώσεις.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

The post ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Αναλυτικά τα 13 σχέδια στήριξης – «Πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αντιπαράθεση – Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιστώσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.