ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάρκου – Κωδικός μεταγραφές: Η ΚΑΥΤΗ ατάκα για Ακιντόλα – Οι δύο σίγουρες κινήσεις στο παζάρι και τα… «ΑΝ»

Λάρκου – Κωδικός μεταγραφές: Η ΚΑΥΤΗ ατάκα για Ακιντόλα – Οι δύο σίγουρες κινήσεις στο παζάρι και τα… «ΑΝ»

Ο Νεόφυτος Λάρκου δεν άνοιξε τελικά όλα τα χαρτιά του σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας όμως μας έδωσε σε γενικές γραμμές το πλάνο. Καυτή περίπτωση ο Ακιντόλα ενώ τόνισε πως η Ομόνοια θα κινηθεί σίγουρα για έναν επιθετικό και έναν ακραίο επιθετικό.

Ο προγραμματισμός της Ομόνοιας για την νέα χρονιά τρέχει και ο Νεόφυτος Λάρκου με τις απαντήσεις που έδωσε στην συνέντευξη τύπου στο ΓΣΠ άφησε να εννοηθεί πως πρώτα θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες με τους δανεικούς και μετά να προχωρήσουν στις μεταγραφές.

Ουσιαστικά τα θέματα Ακιντόλα, Φαμπιάνο και Ουζόχο θα κρίνουν το πως θα κινηθεί η Ομόνοια στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα για τον Ακιντόλα τόνισε πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση και για αυτό το λόγο κοιτάζουν και για άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι συνομιλίες με την Μίντιλαντ.

Εάν και εφόσον όμως κλείσει θετικά το κεφάλαιο Ακιντόλα και αυτό με τους τερματοφύλακες ουσιαστικά οι πράσινοι θα κινηθούν σίγουρα για έναν ακόμη ακραίο επιθετικό και έναν επιθετικό όμως υπάρχει και η περίπτωση να κυνηγήσουν ενίσχυση και σε άλλη θέση.

Όσον αφορά το θέμα ανασταλτικού μέσου ο Νεόφυτος Λάρκου τόνισε πως δικαιώθηκαν στην Ομόνοια με την στήριξη που έδωσαν στον Κούσουλο (μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Κύπριου στο δεύτερο μισό της σεζόν) όμως και πάλι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες κινήσεις εάν και εφόσον χρειαστεί.

Φυσικά το θέμα της παραμονής Ακιντόλα είναι αυτό που καίει την επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που εγκλιματίστηκε γρήγορα τον περασμένο Ιανουάριο και έχει την ποιότητα για να κάνει την διαφορά.

Βέβαια από την στιγμή που δεν ξέρουν στην Ομόνοια πότε θα αρχίσει η επόμενη σεζόν και τα ευρωπαϊκά αλλά και το γεγονός ότι στις περισσότερες χώρες θα παίζεται ποδόσφαιρο το καλοκαίρι κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Λάρκου και των συνεργατών του. Μπορεί να έχει φέτος τον βασικό κορμό όμως το φετινό παζάρι του… κορωνοϊού είναι ιδιαίτερο και θα χρειαστεί να γίνει ακόμη πιο σωστός προγραμματισμός και επιλογές.

The post Λάρκου – Κωδικός μεταγραφές: Η ΚΑΥΤΗ ατάκα για Ακιντόλα – Οι δύο σίγουρες κινήσεις στο παζάρι και τα… «ΑΝ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top