ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πότε περιμένει να ΚΛΕΙΣΕΙ το deal με τον νέο προπονητή – Το φαβορί και η ατάκα για Μάκη

Πότε περιμένει να ΚΛΕΙΣΕΙ το deal με τον νέο προπονητή – Το φαβορί και η ατάκα για Μάκη

Δηλώσεις στον Sports1 έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι είναι κοντά στο να κλείσει το deal με τον Κύπριο τεχνικό, Πάμπο Χριστοδούλου.

Η απάντηση του:

“Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για οποιαδήποτε ανακοίνωση. Γίνονται έντονες διεργασίες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, νομίζω θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ποιος θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Δεν είναι σωστό να λέμε πάρα πολλά, από τη στιγμή που γίνονται ακόμα διεργασίες.

Ασφαλώς και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα φαβορί ανάμεσα στη short list, στην οποία υπάρχουν τρία άτομα. Γίνονται οι τελικές διεργασίες για να κλείσει η υπόθεση προπονητή και Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, θα υπάρχει ανακοίνωση.

Και οι τρεις προπονητές που είναι στη short list έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάκη Παπαϊωάννου, τους γνωρίζει πολύ καλά και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη”.

The post Πότε περιμένει να ΚΛΕΙΣΕΙ το deal με τον νέο προπονητή – Το φαβορί και η ατάκα για Μάκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top