ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βοήθημα €500 προσέφερε η ΑΗΕPΑ Κύπρου σε πέντε οικογένειες τις ημέρες του Πάσχα που επηρεαστήκανε από την πανδημία

Βοήθημα €500 προσέφερε η ΑΗΕPΑ Κύπρου σε πέντε οικογένειες τις ημέρες του Πάσχα που επηρεαστήκανε από την πανδημία

Φέτος, γιορτάσαμε τη σπουδαιότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού μας μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με τις εκκλησίες μας κλειστές και τα καμπαναριά μας βουβά.

 

Η πανδημία που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και η εξάπλωση του CoViD-19 και στην Κύπρο, μας ανάγκασε να ακολουθήσουμε τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας και να περιοριστούμε στο σπίτι χωρίς να μπορούμε να βρεθούμε στις εκκλησίες και κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Μέσα σε αυτή τη ζοφερή ατμόσφαιρα της πανδημίας περάσαμε ένα δύσκολο Πάσχα το οποίο δυστυχώς για κάποιους συνανθρώπους μας ήταν δυσκολότερο. Έτσι, η AHEPA Κύπρου Περιφέρεια 27, στο πλαίσιο της κοινωνικής και φιλανθρωπικής της δράσης, συμπαραστάθηκε σε οικογένειες που χτυπήθηκαν από τον CoViD-19 και αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα.


Συγκεκριμένα, η AHEPA Κύπρου, στις 17 Απριλίου, με εκπροσώπους τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας, Περικλή Γ. Θεοδωρίδη και τον Γραμματέα της Περιφέρειας, Γεώργιο Καλλένο, βρέθηκαν στην ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι για να προσφέρουν σε πέντε διαφορετικές οικογένειες, που πλήγηκαν από τον κορωνοϊό, οικονομική βοήθεια ύψους €500. H δωρεά της AHEPA Κύπρου Περιφέρεια 27 δόθηκε στον πάτερ Μάριο Καλλένο για να μεταφερθεί στις οικογένειες που αντιμετώπισαν προβλήματα εξαιτίας του CoViD-19.


Παραλαμβάνοντας την επιταγή ο πάτερ Μάριος Καλλένος τόνισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την AHEPA Κύπρου για την εισφορά ύψους €500. Τα χρήματα δόθηκαν με ισόποσες επιταγές των €100, αυθημερόν ως βοήθεια σε άπορες οικογένειες της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, οι οποίες έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top