ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζω να διεκδικώ δυναμικά το καλύτερο για τους συνδημότες μου ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου

Συνεχίζω να διεκδικώ δυναμικά το καλύτερο για τους συνδημότες μου ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου

Η παρουσία μου τα τελευταία χρόνια, στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Στροβόλου υπήρξε δραστήρια αφού βρέθηκα σε μία θέση ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνδημότες και συμπολίτες μου.

Σε κάθε περίπτωση λήψης αποφάσεων νιώθω μεγάλο το αίσθημα της ευθύνης τόσο απέναντι στους συμπολίτες μου που με ψήφισαν όσο και σ’ αυτούς που δεν με ψήφισαν, αφού η δική μου ψήφος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στροβόλου επηρεάζει και καθορίζει στο μέτρο της λογικής τις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας.


Γνώμονας των θέσεων που εξέφραζα και συνεχίζω μέχρι αυτή τη στιγμή να εκφράζω παραμένει το καλώς νοούμενο συμφέρον των δημοτών του Στροβόλου.
Πάντοτε θα υπάρχουν διαφωνίες και αντίθετες απόψεις μέσα σε δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα - ένα ισχυρό στοιχείο της Δημοκρατίας - αφού μέσα από διάλογο και έλλογα επιχειρήματα οδηγούμαστε στις αποφάσεις της πλειοψηφίας.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανέκαθεν εργαζόμουν σε υπερκομματικό επίπεδο, χωρίς να ακολουθώ οδηγίες από κανένα κόμμα, με στόχο το όφελος των συμπολιτών και της πόλης μου.


Κάποιες φορές όμως οι απόψεις και οι αξίες μας υπερβαίνουν τις όποιες διαφωνίες και αντιθέσεις στις οποίες επιλέγουμε να παραμένουμε σταθεροί.
Έτσι, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και μέσω αυτής της ανοιχτής επιστολής μου, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από την ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου και την συνέχιση των δραστηριοτήτων μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Συνεχίζω με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά, τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε ο Δήμος μας να λειτουργεί υπέρ των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.


Ζούμε στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Κύπρου και έχουμε ευθύνη να συνεχίσουμε να είμαστε παράδειγμα για όλους.
Τέλος, ευχαριστώ το Δημοκρατικό Κόμμα που με στήριξε ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Στέλιος Γεωργίου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στροβόλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top