Δυο χρόνια στα ΞΕΝΑ, λογικά έκανε ΠΡΟΟΔΟ ο Xρυστοστόμου…

Δυο χρόνια στα ΞΕΝΑ, λογικά έκανε ΠΡΟΟΔΟ ο Xρυστοστόμου…

Στη μετεγγραφική ατζέντα της Ανόρθωσης, μπήκε χθες το όνομα του Αντρέα Χρυσοστόμου.

Ενός 19χρονου παιδιού, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κυρίας.

Πριν δυο χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιταλική Ίντερ, προφανώς γιατί έπεισε τους σκάουτερ του Συλλόγου, ότι είχε προοπτικές ανέλιξης.

Την περασμένη σεζόν πήγε δανεικός στην oμάδα Κ-19 της Σαμπντόρια, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Primavera. Είχε 15 συμμετοχές.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ, έμεινε για δυο χρόνια σε μια πιο προηγμένη – από την Κύπρο- ποδοσφαιρικά χώρα. Λογικά έκανε πρόοδο.

Θα τον “τσεκάρει” για μερικές μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας και αναλόγως θα αποφασίσουν αν θα του προτείνουν να υπογράψει συμβόλαιο.

The post Δυο χρόνια στα ΞΕΝΑ, λογικά έκανε ΠΡΟΟΔΟ ο Xρυστοστόμου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE