Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μενεγάκη, Καγιά και Alpha: «Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη» – VIDEO

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μενεγάκη, Καγιά και Alpha: «Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη» – VIDEO

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στον Alpha και την πρώτη συνέντευξη για το νέο της επαγγελματικό βήμα. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για όλα όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό, στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

“Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν, μας αγκαλιάζουν με τον καιρό, οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα πρότζεκτ καινούριο επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν.

Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια, φανταστική πορεία. Κανείς δεν παίρνει την θέση της.

Δεν γνωρίζω ακόμα ακριβώς ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι

Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, πολύ διαφορετικές είναι η αλήθεια, είναι πάρα πολύ τιμητικό. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου.

Έφυγα από το GNTM για να είμαι στον Alpha. Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του για μένα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE