ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ο Μπολσονάρου αποκαλεί τον ΠΟΥ 'κομματική οργάνωση' και απειλεί με αποχώρηση της χώρας

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ο Μπολσονάρου αποκαλεί τον ΠΟΥ 'κομματική οργάνωση' και απειλεί με αποχώρηση της χώρας

Ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος, Ζαϊχ Μπολσονάρου, απείλησε την Παρασκευή (05/06) με αποχώρηση της Βραζιλίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αν δεν σταματήσει ο Οργανισμός να είναι μια "κομματική πολιτική οργάνωση".

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Brasil, ο Μπολσονάρου είπε επίσης ότι η υδροξυχλωροκίνη "επέστρεψε" έπειτα από την απόσυρση "πλαστών" μελετών αναφορικά με την αποτελεσματικότητά της.

Ο ακροδεξιός Πρόεδρος έχει χαρακτηρίσει το φάρμακο ως θεραπεία για τον κορωνοϊό παρά την έλλειψη επιστημονικών στοιχείων σχετικά με την αποτελεσματικότητά του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE