ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρελαίνει κόσμο, «κλείνει» και Τσίλγουελ!

Τρελαίνει κόσμο, «κλείνει» και Τσίλγουελ!

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό να… χτυπήσει τίτλους!

Η φετινή σεζόν ήταν αν μη τι άλλο… μεταβατική και περίεργη για την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε μεταγραφές και έτσι παρατάχθηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Ωστόσο, η εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ήταν το λιγότερο ενθαρρυντική!

Σίγουρα, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξαν πως θα μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Οι άνθρωποι της ομάδας και ο Φρανκ Λάμπαρντ θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά που θα έχουν ενεργό ρόλο και την νέα σεζόν.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως θα γίνουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ήδη οι μπλε φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα με την Λειψία για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ. Ο κόουτς των Άγγλων έχει πείσει τον Γερμανό να φορέσει την φανέλα των Λονδρέζων.

Πάντως οι Άγγλοι ετοιμάζονται για μια ακόμη σούπερ μεταγραφική κίνηση. Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, η Τσέλσι βρίσκεται μια ανάσα και από την απόκτηση του Μπεν Τσίλγουελ! Ο άσος της Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Λάμπαρντ και υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στους μπλε και τον ποδοσφαιριστή.

Μένει να βρεθεί η χρυσή τομή και στις διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με την Λέστερ. Οι αλεπούδες αξιώνουν ένα ποσό που θα φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ για τον Άγγλο άσο!

Πηγή: Sportsking.gr

The post Τρελαίνει κόσμο, «κλείνει» και Τσίλγουελ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top