ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύπειρος με την παρουσία του σε ομάδες της BIG-6 έχει ακόμη αρκετά να δώσει στα… ΣΑΛΟΝΙΑ

Πολύπειρος με την παρουσία του σε ομάδες της BIG-6 έχει ακόμη αρκετά να δώσει στα… ΣΑΛΟΝΙΑ

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ με αναπροσαρμογή συμβολαίου, μειωμένες απολαβές.

Ο αριστεροπόδαρος άσος, αν και είναι στα 33 του (06-06-1987), εντούτοις, έχει τις δυνατότητες, τις αντοχές, τις αρετές αυτές που μπορεί να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Δεν είναι υπερβολή ότι έχει… «φάει» τα γήπεδα της Α΄ κατηγορίας με το «κουταλάκι», μιας και οι τριετής παρουσίες του σε Απόλλωνα (2007-2010), Ομόνοια (2010-2013) και Ανόρθωση (2013-2016), μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν με τα τόσα που πρόσφερε και έδωσε στην κάθε μία ομάδα, βοηθώντας τα μέγιστα για εκπλήρωση στόχων, καθώς και επιβράβευσης για να είναι στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας.

Από το 2017 στην ΑΕΛ, έχει κλείσει την τριετία του στη Λεμεσιανή ομάδα, αλλά είναι έτοιμος και δυνατός για να συνεχίσει και άλλα χρόνια ως «Λέοντας» και να αποτελέσει βασικό κομμάτι του κορμού της ομάδας που «κτίζει» ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Σ.Ν.

Διαβάστε επίσης: 

Βιάστηκε; Δεν επέλεξε τη γνώριμη, ούτε την Ευρωπαία, αλλά μία νέα ομάδα

The post Πολύπειρος με την παρουσία του σε ομάδες της BIG-6 έχει ακόμη αρκετά να δώσει στα… ΣΑΛΟΝΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top