ΔΙΕΘΝΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι - Μέρκελ για τις εξελίξεις στη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι - Μέρκελ για τις εξελίξεις στη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/6) ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, ενόψει της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας για την επίλυση της λιβυκής κρίσης.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, ενόψει της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας για την επίλυση της λιβυκής κρίσης. 

Η Γερμανίδα ηγέτης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αιγυπτιακή πρωτοβουλία, που στηρίζεται στη Διάσκεψη του Βερολίνου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αιγυπτιακής προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι. Επίσης, η κ. Μέρκελ επικρότησε τις εποικοδομητικές αιγυπτιακές προσπάθειες για τον τερματισμό του αδιεξόδου της Λιβύης. 

Από την πλευρά του, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος υπογράμμισε την επιθυμία της Αιγύπτου για μία ολοκληρωμένη πολιτική διευθέτηση στη Λιβύη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αιγύπτου, έτσι ώστε η Λιβύη να απολαμβάνει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top