Κύπρια ηθοποιός έγινε μανούλα- Κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρια ηθοποιός έγινε μανούλα- Κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει τις τελευταίες μέρες η γνωστή Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κίκα Γεωργίου, που για τους περισσότερους έγινε γνωστή μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά του “Mega” «Eυτυχισμένοι Μαζί» στο ρόλο της ως καθηγήτρια.

Η συμπατριώτισσα μας ηθοποιός με καταγωγή από τη Λάρνακα, πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη Άνασσα.

Η ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ τα τελευταία χρόνια αν και η βάση της είναι πια η Κύπρος, πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για δουλειές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.