Χώρος εκδηλώσεων δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα

Χώρος εκδηλώσεων δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα

Χώρος εκδηλώσεων και αναψυχής δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στην Λάρνακα.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σήμερα υπογράφηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας η συμφωνία Αδείας Χρήσης Τμήματος κρατικής γης για δημιουργία χώρου εκδηλώσεων/ αναψυχής στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα. Η συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ του Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και του Δήμου Λάρνακας».
 
Στόχος του Δήμου Λάρνακας «είναι η άμεση προώθηση για ετοιμασία μελέτης διαμόρφωσης του χώρου με τη δημιουργία παιδότοπου και ζώνης ενεργούς ψυχαγωγίας και αθλοπαιδιών, κατασκευή ανοικτού αμφιθεάτρου χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων για διάφορες εκδηλώσεις και η κατασκευή αναψυκτηρίου και χώρων υγιεινής».

Στο έργο θα εγκατασταθεί «αστικός εξοπλισμός, νέας τεχνολογίας φωτιστικά αντιβανδαλιστικού τύπου, θα γίνει φύτευση και υπογειοποίηση των Υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Με την ολοκλήρωση της μελέτης ο Δήμος Λάρνακας θα προωθήσει το έργο, άμεσα για υλοποίηση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE