ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χώρος εκδηλώσεων δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα

Χώρος εκδηλώσεων δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα

Χώρος εκδηλώσεων και αναψυχής δημιουργείται στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερού στην Λάρνακα.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σήμερα υπογράφηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας η συμφωνία Αδείας Χρήσης Τμήματος κρατικής γης για δημιουργία χώρου εκδηλώσεων/ αναψυχής στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα. Η συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ του Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και του Δήμου Λάρνακας».
 
Στόχος του Δήμου Λάρνακας «είναι η άμεση προώθηση για ετοιμασία μελέτης διαμόρφωσης του χώρου με τη δημιουργία παιδότοπου και ζώνης ενεργούς ψυχαγωγίας και αθλοπαιδιών, κατασκευή ανοικτού αμφιθεάτρου χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων για διάφορες εκδηλώσεις και η κατασκευή αναψυκτηρίου και χώρων υγιεινής».

Στο έργο θα εγκατασταθεί «αστικός εξοπλισμός, νέας τεχνολογίας φωτιστικά αντιβανδαλιστικού τύπου, θα γίνει φύτευση και υπογειοποίηση των Υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Με την ολοκλήρωση της μελέτης ο Δήμος Λάρνακας θα προωθήσει το έργο, άμεσα για υλοποίηση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top