ΚΥΠΡΟΣ

Φινκ: "Σκεφτόμασταν το 3-0 γι' αυτό δεν..."

Φινκ: "Σκεφτόμασταν το 3-0 γι' αυτό δεν..."

Ευχαριστημένος παρά την όχι και τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόρτσεν Φινκ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά: 

«Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε με την αλλαγή του συστήματος και το 3-5-2. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα αυτού του συστήματος με την υπεροχή στα πλάγια και την γρήγορη εναλλαγή παιχνιδιού.

Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν το 3-0 στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Με αυτό το σκεπτικό δεν ανταποκριθήκαμε όσο θα ήθελα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε 2-3 ευκαιρίες που μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, όμως πρέπει να πούμε ότι έχει τεράστια σημασία ο αγώνας του Σαββάτου κόντρα στην Ανόρθωση. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την παρουσία μας στον τελικό. Αυτό που μετρά τώρα για μας είναι το παιχνίδι με την Ανόρθωση η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια. Μετά από 10 μέρες θα είμαστε και πάλι αντίπαλοι»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top