Καϊάφας: "Ήταν από την αρχή δύσκολο"

Καϊάφας: "Ήταν από την αρχή δύσκολο"

Ο Κώστας Καϊάφας στάθηκε στη προσπάθεια των παικτών του με τις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά: 

«Μετά από το πρώτο παιχνίδι που τελείωσε με 3-0 το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Το ξέραμε αυτό και δουλέψαμε με το 3-5-2 γιατί πιστεύαμε ότι θα ήταν καλύτερα για μας ειδικά μετά και το τλευταίο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που δεν ήταν γρήγορο από τα πλάγια. Αυτό μας βγήκε, όμως αν πετυχαίναμε ένα γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με το κύπελλο. Θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, βλέποντας το κάθε ένα ξεχωριστά και διεκδικώντας τη νίκη. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια να είναι εκδηλωτικός όπως σήμερα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πολύς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE