ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση και συζήτηση στη Λεμεσό για τα Πρωταθλήματα Grassroots

Συνάντηση και συζήτηση στη Λεμεσό για τα Πρωταθλήματα Grassroots

Η διοργάνωση των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου ήταν το θέμα συζήτησης σε χθεσινή συνάντηση στη Λεμεσό μεταξύ αντιπροσωπείας της ΚΟΠ και των Τεχνικών Διευθυντών και Υπεύθυνων Ακαδημιών της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και το Διευθυντή των Παιδικών Πρωταθλημάτων Χάρη Κυρίλλου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τους παρευρισκόμενους και άκουσαν εισηγήσεις και απόψεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψιν από την Ομοσπονδία, ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά.

Μια εισήγηση που συζητήθηκε, είναι η διοργάνωση σε κάποιες ηλικίες και τρίτης δυναμικότητας Πρωταθλημάτων, πέραν  των Eagles και των Lions που διοργανώνονται μέχρι σήμερα, εισήγηση που αντιμετωπίζεται θετικά από την Ομοσπονδία.

«Εσείς είσαστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το παιδικό ποδόσφαιρο, εσείς είσαστε που έχετε καθημερινή επαφή με τα παιδιά. Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας και μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμη  περισσότερο τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθεια της ΚΟΠ για ανάπτυξη και βελτίωση των Παιδικών Πρωταθλημάτων. Ήδη, παρόμοιες συναντήσεις έχουν γίνει σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο και ο κύκλος ολοκληρώνεται την Παρασκευή στην Πάφο.

Η ΚΟΠ διοργανώνει τα παιδικά Πρωταθλήματα σε οργανωμένη βάση από το 2008. Με την πάροδο του χρόνου, τα Πρωταθλήματα Grassroots έγιναν η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ, από πλευράς μαζικότητας συμμετοχής.  Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, συμμετείχαν στις διοργανώσεις 8000 περίπου παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 13 ετών. Διοργανώθηκαν συνολικά 55 Πρωταθλήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο και διεξάγονταν 260 αγώνες την εβδομάδα. Από το 2018, στα Πρωταθλήματα Grassroots έχει ενταχθεί και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα κοριτσιών κάτω των 15 ετών.

Η ΚΟΠ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των παιδικών Πρωταθλημάτων,  όπως τις ενοικιάσεις των τριάντα αθλητικών χώρων που διεξάγονται οι αγώνες παγκύπρια, το κόστος διαιτησίας καθώς και το κόστος παρουσίας πρώτων βοηθών σε όλα τα γήπεδα.

Πηγή: Cfa.com.cy

The post Συνάντηση και συζήτηση στη Λεμεσό για τα Πρωταθλήματα Grassroots appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top