Το θέμα που «ΚΑΙΕΙ» τις κυπριακές ομάδες για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

Το θέμα που «ΚΑΙΕΙ» τις κυπριακές ομάδες για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

Την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Ιουνίου θα ανακοινώσει η UEFA τις αποφάσεις της για τον προγραμματισμό των διοργανώσεων της σε συλλογικό επίπεδο αλλά και για τις Εθνικές ομάδες, κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Η ΚΟΠ δημοσίευσε την ατζέντα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ανάμεσα στις αποφάσεις που θα παρθούν την Τετάρτη (17/6) θα ανακοινωθεί και το πως θα διεξαχθούν αλλά και πότε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα λιγκ. Είναι ίσως το θέμα που καίει περισσότερο τους Ευρωπαίους μας (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα) καθώς ακόμη δεν ξέρουν πότε θα μπορούν να αρχίσουν προετοιμασία και πως θα διεξαχθούν τα προκριματικά.

Οπότε το αναμένουν με ανυπομονησία…

Δείτε επίσης: ΚΟΠ: Η ατζέντα της UEFA – Πότε θα παρθούν οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για Τσάμπιονς-Γιουρόπα Λιγκ και Εθνικές!

The post Το θέμα που «ΚΑΙΕΙ» τις κυπριακές ομάδες για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE