ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για το ΜΠΑΜ με Τάμαρι! – Δεν πρόκειται για παραμύθι

Πάει για το ΜΠΑΜ με Τάμαρι! – Δεν πρόκειται για παραμύθι

Μιλώντας στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Alpha για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μούσα Αλ Τάμαρι (!) του ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν όντως κατατέθηκε επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε το δημοσίευμα, είτε για τα ποσά, είτε για ότι γράφεται. Να μου επιτρέψετε όμως να πω, ότι ο Μούσα Αλ Τάαμαρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει και είναι ένας παίκτης που θέλουμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας.

Για το αν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για τον Ιορδανό άσο: «Να μου επιτρέψετε να πω μόνο, ότι μας ενδιαφέρει ο Τάαμαρι. Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουμε από τη διοίκηση μας και θεωρώ ότι ένας τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής, σίγουρα θα ενδιέφερε κάθε ομάδα που θέλει να κάνει κάτι καλό τη νέα περίοδο. Να μου επιτρέψετε να μην επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας. Έτσι αστειευόμενος, σε όλες τις συνεντεύξεις αμυντικών ποδοσφαιριστών μας σε ερωτήσεις από τους φιλάθλους μας για το ποιος αντίπαλος ποδοσφαιριστής τους δυσκόλεψε περισσότερο, το όνομα του Τάμαρι ήταν που ακούγαμε ως συνήθως».

Για το αν μπορεί να αντέξει οικονομικά, μία τέτοια δαπανηρή μεταγραφή η Πάφος: «Ξεκινώντας, να πούμε ότι κι εμείς έχουμε επηρεαστεί από την πανδημία και ο προϋπολογισμός μας θα είναι ελαφρώς μειωμένος. Όμως, οι επιλογές μας φέτος θα είναι πολύ πιο προσεγμένες και πιο έξυπνες. Ναι μεν μπορεί να μη δαπανήσουμε όσα χρήματα δαπανήσαμε άλλες χρονιές, όμως όσα χρήματα θα δοθούν, θα είναι με πολύ έξυπνο τρόπο και πιο στοχευμένες κινήσεις. Σε αυτό το μοτίβο θα κινηθούμε, ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε παίκτες αυτού του επιπέδου, κάτι που κάναμε βέβαια και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Έχουμε θέσει ως στόχο να κρατήσουμε 15 παίκτες του περσινού ρόστερ και δεν θα δούμε το ξήλωμα που είδαμε σε προηγούμενες περιόδους. Αν προσθέσουμε τέτοιου επιπέδου παίκτες όπως ο Τάμαρι, είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε κάτι αξιόλογο την επόμενη περίοδο».

Για τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από τον Alpha και για ενδιαφέρον της Παφιακής ομάδας για την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου με τη μορφή δανεισμού: «Όχι, δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση από τη διοίκηση μας. Αυτό που επιβεβαιώνει, είναι ότι μας ενδιαφέρει ο Τάμαρι και θέλουμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας».

The post Πάει για το ΜΠΑΜ με Τάμαρι! – Δεν πρόκειται για παραμύθι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top