Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό πριν την επανέναρξη της Premier League, σκόρπησε με 6-0 την Μπλάκμπερν.

Δύο νίκες απομένουν στην Premier League για να κατακτήσει η Λίβερπουλ και μαθηματικά τον τίτλο και να πανηγυρίσει κάτι που της λείπει τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η ομάδα του Κλοπ, σχεδόν μία βδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεμούδιασε και… ξέσπασε επικρατώντας 6-0 σε φιλικό ματς με την Μπλάκμπερν.

Οι Μανέ, Μιναμίνο, Κεϊτά, Μάτιπ, Χούβερ και Κλάρξον οι σκόρερ για την ομάδα του Κλοπ.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE