ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωνάζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για τις άδειες - Πέφτουν βροχή οι καταγγελίες από την Αστυνομία

Φωνάζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για τις άδειες - Πέφτουν βροχή οι καταγγελίες από την Αστυνομία

Πέρα απο τη μη χρήση γαντιών και μασκών που είναι υποχρεωτική για το προσωπικό, καταγγελίες γίνονται απο την Αστυνομία για μη άδεια λειτουργίας επιχειρήσεων μετά απο ελέγχους.

Αρκετές επιχειρήσεις καταγγέλθηκαν για την μη εξασφάλισης άδειας λειτουργίας για το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, οπως αναφέρουν επιχειρηματίες, αυτό ήταν αδύνατον καθώς πέρασε μια διάρκεια "καραντίνας" που οι Υγειονομικές υπηρεσίες και γενικότερα οι υπηρεσίες που ασχολούνται με το θέμα έγκρισης και παραχώρησης πιστοποιητικού άδειας λειτουργίας , δεν λειτουργούσαν επαρκώς.

Αποτέλεσμα, κάποιοι επιχειρηματίες να μην προλάβουν να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες και απο την άλλη οι Υγειονομικές υπηρεσίες ακόμα να εξετάζουν αιτήσεις που έγιναν απο επιχειρήσεις που λειτουργούν ακόμα και χωρίς άδεια.

Δεν είναι δίκαιο, φωνάζουν οι επιχειρήσεις και ζητούν την προσωρινή ανανέωση άδειας λειτουργίας όσων επιχειρήσεων είχαν ήδη πέρσι την άδεια, μέχρι να εξεταστούν όλες οι επιχειρήσεις απο τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Δεν φταίμε για την καθυστέρηση αναφέρουν οι επιχειρηματίες.

Απο την άλλη, ο Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών Ηρόδοτος Ηροδότου σε δηλώσεις του στο τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε ότι εξετάζονται (ακόμα) κάποιες αιτήσεις υποστατικών που λειτουργούν ίσως και χωρίς άδεια αυτή τη στιγμή και στην περίπτωση που υπάρχουν καταγγελίες απο την Αστυνομία, μπορεί ο πολίτης να προσφύγει στην δικαστική οδό, κάτι το οποίο το επιβεβαίωσε και η ίδια η Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top