ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έφτσαν οι πρώτες επιβάτες που δεν χρειάζεται να επιδείξουν τεστ - Τυχαίοι έλεγχοι στους επιβάτες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έφτσαν οι πρώτες επιβάτες που δεν χρειάζεται να επιδείξουν τεστ - Τυχαίοι έλεγχοι στους επιβάτες

Εννέα αφίξεις και εννέα αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα Σάββατο (20/06) στο και από το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι πτήσεις θα μεταφέρουν επιβάτες από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ελλάδα.

Οι πρώτοι επιβάτες που δεν χρειαζόταν να παρουσιάσουν πιστοποιητικό κορωνοΐού στο πλαίσιο της β’ φάσης ανοίγματος των αεροδρομίων έφτασαν από την Αθήνα λίγο μετά τις 12μ.μ.

Μπορεί μεν οι ταξιδιώτες από τις χώρες που βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία να μην είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν το πιστοποιητικό, εντούτοις είναι πιθανό να επιλεχθούν να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο στο αεροδρόμιο.

Για σκοπούς διασφάλισης της δημόσιας υγείας και εποπτείας της επιδημιολογικής εικόνας, θα γίνεται δειγματοληπτικός εργαστηριακός έλεγχος στους επιβάτες όλων των πτήσεων που θα αφικνούνται, με τον αριθμό των εξεταζόμενων να υπολογίζεται σε 300 άτομα την ημέρα.

Σημειώνεται πως για σήμερα είναι προγραμματισμένες και δύο πτήσεις επαναπατρισμού, μια αναχώρηση και μία άφιξη, επίσης από αεροδρόμιο Λάρνακας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE