ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη διευκρίνιση από τη διοίκηση της ομάδας για την ενημέρωση που έδωσε η ΚΟΠ για τα κριτήρια UEFA

Επίσημη διευκρίνιση από τη διοίκηση της ομάδας για την ενημέρωση που έδωσε η ΚΟΠ για τα κριτήρια UEFA

Επίσημη ενημέρωση από τον Ερμή Αραδίππου αναφέρει…

«Διευκρινησεις & Ανακοίνωση

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σχετικά με δημοσίευμα πριν από λίγο σε Αθλητική Ιστοσελίδα ότι ο Φάκελλος μας Κριτηρίων UEFA είναι <προς Εξέταση> από την ΚΟΠ ……..,
Για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις Η παρανοησεις, Ο Φάκελλος μας δεν είναι προς <εξεταση>…..,
Ο Φάκελλος μας εξετάσθηκε λεπτομερώς και
σας πληροφορούμε (έγκυρα με στοιχεία )ότι έχουμε λάβει επίσημο έγγραφο από την Ομοσπονδία πριν λίγη ώρα ότι το Σωματείο μας πληρεί τα Κριτήρια και Διατάξεις του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων της UEFA και μένει να διευθετηθεί η τελευταία εκρεμμοτητα που έχει η ομάδα μας για το θέμα MELO στις 30.6.2020 ( οπου έχει ήδη επέλθει συμφωνία με την Sport Recife )η οποία και ήδη έχει δρομολογηθεί από τον Πρόεδρο για να διευθετηθεί και μετα και τυπικά η Ομάδα μας να αδειοδοτηθεί.!!!
Ο Ερμης αφήνει πίσω του το παρελθόν και προχωρά στο μέλλον με κινήσεις αναδιοργάνωσης και αλλαγής επιπέδου σε όλους τους τομείς!!
Οι φίλοι και οι φίλες της Ομάδας μας να μην ανησυχούν σε τίποτε.. τα καλύτερα έρχονται!!
Σεβόμαστε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,μα πάνω από όλα Σεβόμαστε τους Φιλάθλους και την Ιστορία της Ομάδας ΜΑΣ και θέλουμε απόλυτα διάφανη ενημέρωση προς όλες τις πλευρές και από όλες τις πλευρές!!
ΜΌΝΟ ΕΡΜΉΣ!! Μια Ομαδα=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ».

 

The post Επίσημη διευκρίνιση από τη διοίκηση της ομάδας για την ενημέρωση που έδωσε η ΚΟΠ για τα κριτήρια UEFA appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top