ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τελειώνουν» τον Σετιέν από τη Μπαρτσελόνα!

«Τελειώνουν» τον Σετιέν από τη Μπαρτσελόνα!

 

Δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν, τις τελευταίες ώρες, πως ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να θεωρείται… τελειωμένος από τον πάγκο των Καταλανών με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου και παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Το γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες στρέφονται τελευταία εναντίον του Σετιέν ασκώντας του κριτική φαίνεται πως έχει κλονίσει και τη διοίκηση που διαπιστώνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει με έναν προπονητή, ο οποίος αμφισβητείται έντονα εντός των αποδυτηρίων.

Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως η απόφαση για την απομάκρυνση του Σετιέν έχει ήδη ληφθεί, ενώ άλλα σημειώνουν πως ο 61χρονος τεχνικός μπορεί τελικά να καταφέρει να κρατήσει τη θέση του μόνο σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Τελειώνουν» τον Σετιέν από τη Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top