ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Νέα εισαγωγή στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Νέα εισαγωγή στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/6) στο Νοσοκομείο Αναφοράς από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 155 εισαγωγές και δόθηκαν 138 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου σήμερα νοσηλεύονται οκτώ άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE