ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Τετράχρονο αγοράκι έπαιζε με όπλο και κατά λάθος σκότωσε τον 15χρονο αδερφό του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Τετράχρονο αγοράκι έπαιζε με όπλο και κατά λάθος σκότωσε τον 15χρονο αδερφό του

Τραγωδία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και την περιοχή της Καλαμπάκας την Κυριακή (28/6).

Τα τρία απο τα επτά αδέρφια , έπαιζαν με αεροβόλο την ώρα που έλειπαν οι γονείς τους. Οπως φαίνεται δεν γνώριζαν ότι ήταν οπλισμένο. Ο 17χρονος, ο 15χρονος και ο 4 ετών γιός, ξεκίνησαν ένα επικίνδυνο παιχνίδι και όταν το όπλο έφτασε στα χέρια του μικρότερου, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και στη συνέχεια τον θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου. Ο 15χρονος πέφτει στο έδαφος και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι φωνές των αδερφών του ξεσηκώνουν ολόκληρη την περιοχή.

Ενώ μέχρι στιγμής η οικογένεια πίστευε ότι ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από την μπίλια του αεροβόλου, η ιατροδικαστική εξέταση την Τρίτη (30/6) έδειξε άλλα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στη σορό του 15χρονου, ο θάνατος επήλθε απο τη βολίδα του αεροβόλου προκαλώντας θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/6) θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα,

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top