ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δεν έδωσαν εξηγήσεις για τάμπλετ και ρολόι που είχαν στην κατοχή τους

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δεν έδωσαν εξηγήσεις για τάμπλετ και ρολόι που είχαν στην κατοχή τους

Υπό μονοήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα  ηλικίας 32 και 38 ετών για παράνομη κατοχή περιουσίας και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς  στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (30/6) από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Όπως αναφέρεται, σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ένα τάμπλετ και ένα ρολόι χειρός για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου κρατούνταν. Και οι δύο επανασυνελήφθησαν για το αδίκημα πέραν της παράνομης κατοχής περιουσίας και για την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE