LIFESTYLE

5 hot τάσεις του καλοκαιριού που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger

5 hot τάσεις του καλοκαιριού που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger

Η μόδα φέτος το καλοκαίρι προστάζει χρώμα και ζωντανά prints ενώ παράλληλα αποθεώνει ξανά αγαπημένες τάσεις από τα 90᾽ς.

 

Κι ο Tommy Hilfiger, φρόντισε να συμπεριλάβει όλες τις hot τάσεις της νέα σεζόν σε μια μοναδική κολεξιόν. Ο σχεδιαστής δίνοντας έμφαση στην άνεση και το στιλ, δημιούργησε κομμάτια σε διαχρονικές σιλουέτες με ένα twist, βάζοντας έτσι τη δική του πινελιά. Το αποτέλεσμα; Νεανικά, cool κομμάτια που θα σου χαρίσουν comfy και σούπερ στιλάτες εμφανίσεις

Fashionable Prints
Αν θες να πετύχεις ένα στιλάτο καλοκαιρινό look τότε το tip είναι να επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου prints ή ακόμη καλύτερα να κάνεις mix and match με ένα ή περισσότερα μοτίβα. Στην νέα συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις από camouflage print μέχρι κλασσικά ριγέ prints.

Cool Logo tees
Tα t-shirts του φετινού καλοκαιριού θυμίζουν την τάση των 90᾽ς logomania που επέστρεψε πριν από μερικές σεζόν, αλλά στην πιο μινιμαλιστική εκδοχή της. Οι λεπτομέρειες άλλωστε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου, γι αυτό και για το τέλειο casual street look τα tees σου φέτος επιβάλλεται να έχουν το logo ενός κορυφαίου brand όπως του Tommy Hilfiger.

Baseball caps
Το καπέλο δεν σε προστατεύει απλά από τον ήλιο, σου χαρίζει και έξτρα πόντους στιλ, ιδιαίτερα τα baseball caps του Tommy Hilfiger.

Classic Denim
Το jean είναι το διαχρονικότερο κομμάτι που μπορεί να βάλει κανείς στην ντουλάπα του.
Κι’ επειδή ένα denim κομμάτι πότε δεν είναι αρκετό, ο Tommy Hilfiger σχεδίασε τα πιο άνετα και στιλάτα denim κομμάτια γι᾽ αυτό το καλοκαίρι. Στην νέα συλλογή θα βρεις denim shorts αλλά και κλασσικά jeans και denim jackets για τις λίγο πιο ψυχρές νύχτες του καλοκαιριού.

Colourful shirts
Οι τρόποι για να φορέσεις ένα πουκάμισο το καλοκαίρι είναι άπειροι! Γι᾽ αυτό και στην νέα συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από το stable fashion item. Πρόσθεσε λοιπόν στην γκαρνταρόμπα σου ένα χρωματιστό πουκάμισο και απογείωσε τα outfits σου

 


Οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger και Tommy Jeans για το Καλοκαίρι 2020 είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top