Αποχωρεί από την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη

Αποχωρεί από την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη

DATA[

Eκανε γνωστή την απόφαση και την πρόθεση της η Κατερίνα Γκαγκακη. «Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά και με νόημα ότι η «ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί».

“Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE