ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την έπαθε με Πιέρο Σωτηρίου, θα την… «πατήσει» και με Τάμαρι;

Την έπαθε με Πιέρο Σωτηρίου, θα την… «πατήσει» και με Τάμαρι;

Στην επικαιρότητα βρίσκεται για πολλοστή φορά το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι, αυτή τη φορά ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Μόνο που από τα όσα διαβάζουμε στα ρεπορτάζ ελλαδικών ιστοσελίδων, το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων” είναι για την ώρα μόνο… φιλολογικό, αφού δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση.

Γνωρίζουν όμως οι Πειραιώτες ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει κοστολογήσει ακριβά τον αποκαλούμενο και Ιορδανό “Μέσι” και σε σχέση πάντα με τα όσα διαβάζουμε από τη μητέρα πατρίδα, από την στιγμή που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τόσα λεφτά (μερικά… εκατομμυριάκια), μας δημιουργείται η εντύπωση ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδος έχουν μία κρυφή ελπίδα ότι θα μπορέσουν να πάρουν τον παίκτη… «κοψοχρονιά».

Με απλά λόγια, δεν θα τους χάλαγε το σενάριο να μην ανανεώσει με τους “γαλαζοκίτρινους” ο Τάμαρι και έξι μήνες (από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά) πριν λήξει το συμβόλαιο του (το οποίο λήγει τον Μάιο του 2021), να υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να πάρει μία!

Βέβαια, όλα αυτά είναι μόνο εικασίες δικές μας, το ξεκαθαρίζουμε. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, να δούμε αν τελικά ο Πρωταθλητής Ελλάδος αποφασίσει να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κυπριακή ομάδα, ποια θα είναι τελικά η κατάληξη της υπόθεσης.

Αν θα έχει “ερυθρόλευκο” happy end ή αν θα επαναληφθεί η προ ετών ιστορία με τον Πιέρο Σωτηρίου και την Κοπεγχάγη, που είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο συλλόγων και κυρίως των δύο προέδρων, Βαγγέλη Μαρινάκη και Πρόδρομου Πετρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το «Χ» στους «γαλαζοκίτρινους» και τον Πρόδρομο Πετρίδη φτάνει από…» – Όλες οι ΦΗΜΕΣ της ημέρας

Ι.Ι.

The post Την έπαθε με Πιέρο Σωτηρίου, θα την… «πατήσει» και με Τάμαρι; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top