ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκορπάει… τρόμο η Γιουνάιτεντ, συνέρχεται η Λέστερ!

Σκορπάει… τρόμο η Γιουνάιτεντ, συνέρχεται η Λέστερ!

Με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ στο Μάντσεστερ και ανέβηκε προσωρινά 4η. Επέστρεψε στις νίκες η Λέστερ, 3-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Γιουνάιτεντ με σπασμένα τα… φρένα! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση και αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα δεν θα μπει στην τετράδα. Σήμερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση, έχοντας έναν βαθμό και ένα ματς περισσότερο από την Τσέλσι!

Η Μπόρνμουθ σάστισε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με το πλασέ του Στάνισλας που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε… αδειάσει τον Μαγκουάιρ με τρομερή ποδιά στο τέταρτο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να πετυχαίνουν τρία γκολ σε 17 λεπτά και να καθαρίζουν από το ημίχρονο το ματς. Αρχικά, ο Μπρούνο Φερνάντες έφτιαξε το 1-1 του Γκρίνγουντ στο 29′, με τον Ράσφορντ να γράφει την ανατροπή έξι λεπτά αργότεαρ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερνάντες έφτιαξε ακόμη ένα γκολ, με τον Μαρσιάλ αυτή τη φορά να σκοράρει και να γράφει το 3-1.

Ο Τζόσουα Κινγκ με πέναλτι στο 49′ μείωσε και προσπάθησε να αγχώσει λίγο την Γιουνάιτεντ που δεν… μάσισε. Ο Γκρίνγουντ έδειξε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να αποτελέσει ένα από τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου σκοράροντας ξανά στο ματς στο 54ο λεπτό, με τον Μπρούνο Φερνάντες να πετυχαίνει και αυτός ένα τέρμα με εκτέλεση φάουλ και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Στο άλλο ματς, η Λέστερ επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη της Premier League. Μετά από ένα στήρο πρώτο μέρος στο οποίο η Λέστερ ήταν κυρίαρχη αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου. Ήταν ο Ιεανάτσο στο 49ο λεπτό που άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα που δικαιούνταν οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.

Αυτο το γκολ ξύπνησε την Πάλας που αναθάρρησε και βγήκε μπροστά, πίεσε αλλά δυσκολευόταν ιδιαίτερα να φτιάξει καλές στιγμές στην εστία του Σμάιχελ. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λέστερ και με τον συνήθη ύποπτο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος χτύπησε δις στο 77′ και στο 90’+4′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Σάββατο, 4/7

Νόριτς-Μπράιτον 0-1
(25′ Tροσάρντ)

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 3-0
(49′ Ιεανάτσο, 77′, 90’+2′ Βάρντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ 5-2
(29′, 54′ Γκρίνγουντ, 35′ πέν. Ράσφορντ, 45’+2′ Μάτιτς, 59′ Φερνάντες / 15′ Στάνισλας, 49′ πέν. Κινγκ)

Γουλβς-Άρσεναλ (19:30)
Τσέλσι-Γουότφορντ (22:00)

Κυριακή, 5/7

Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (14:00)
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (16:15)
Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (18:30)
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι (21:00)

Δευτέρα, 6/7

Τότεναμ-Έβερτον (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (34η)

Τρίτη (7/7)
Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι (20:00)
Γουότφορντ-Νόριτς (20:00)
Άρσεναλ-Λέστερ (22:15)

Τετάρτη (8/7)
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (20:00)
Σεφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουλβς (20:00)
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (20:00)
Μπράιτον-Λίβερπουλ (22:15)

Πέμπτη (9/7)
Μπόρνμουθ-Τότεναμ (20:00)
Έβερτον-Σαουθάμπτον (20:00)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)

sport-fm.gr

The post Σκορπάει… τρόμο η Γιουνάιτεντ, συνέρχεται η Λέστερ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top