ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζει ο… «χορός» των ανακοινώσεων για το ρόστερ της νέας σεζόν! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζει ο… «χορός» των ανακοινώσεων για το ρόστερ της νέας σεζόν! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τη ΜΕΑΠ:

“Εγκαινιάζουμε σήμερα τον κύκλο ανακοινώσεων για το ρόστερ της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου, όπου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας.

Αρχή κάνουμε με τους δύο από τους τρεις αρχηγούς της ομάδας μας οι οποίοι βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας τα περισσότερα χρόνια από όλους τους υπόλοιπους.

Βαγγέλης Καλλικάς: Ο Βαγγέλης συνεχίζει στην ομάδα για 19η συνεχόμενη χρονιά και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του σωματείου μας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και είναι εδώ και χρόνια το “πολυεργαλείο”.της ομάδας.

Κωσταντίνος Κωνσταντίνου: Ο Κώτσιος όπως τον αποκαλούμε χαϊδευτικά, θα αγωνιστεί για 8η χρονιά (6η συνεχόμενη) με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και είναι για χρόνια ο “βράχος” της ομάδας μας στον νευραλγικό χώρο της μεσο-αμυντικής γραμμής”.

The post ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζει ο… «χορός» των ανακοινώσεων για το ρόστερ της νέας σεζόν! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top