ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Κλείδωσε και επιστημονικά το έγκλημα - Το DNA 'έδειξε' ποιος πάτησε την σκανδάλη

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Κλείδωσε και επιστημονικά το έγκλημα - Το DNA 'έδειξε' ποιος πάτησε την σκανδάλη

Κλείδωσε και επιστημονικά η τραγωδία στην Λακατάμια, αφού τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των ιατροδικαστών σχετικά με τον θάνατο του 56χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου και της 44χρονης Νίκης Σιεφταλή που βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην Λακατάμια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα από τις νεκροτομές που διενήργησαν οι Αγγελική Παππέττα, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 56χρονου και της 44 χρονης οφείλονται από αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Όσον αφορά το τραύμα που είχε η γυναίκα στο χέρι που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάτησε την σκανδάλη, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αίματα από την σκηνή.

Τα συμπερασμάτα των ιατροδικαστών επιβεβαίωσε και το DNA στο όπλο, το οποίο έδειξε ότι ο 56χρονος πάτησε την σκανδάλη σκοτώνοντας την 44χρονη, ενώ ακολούθως έθεσε τέρμα στην ζωή του.

Θυμίζουμε ότι ο 56χρονος και η 44χρονη εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην Λακατάμια το βράδυ της Δευτέρας (26/6) ενώ στην σκηνή βρέθηκε σημείωμα που άφησε ο 56χρονς, λέγοντας ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top