Δίνει τρείς παίκτες για το «θηρίο», Αντάμα Τραορέ!

Δίνει τρείς παίκτες για το «θηρίο», Αντάμα Τραορέ!

Μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένη να δώσει η Γιουβέντους για την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ.

Η Γιουβέντους θέλει διακαώς τον Αντάμα Τραορέ, γι’ αυτό και στον σύλλογο του Τορίνο σκέφτονται να «ρίξουν» στο τραπέζι ακόμη και τρεις ποδοσφαιριστές τους ώστε να τον ντύσουν με τα χρώματα των «μπιανκονέρι».

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Ματία Περίν και τουςδύο αμυντικούς Ντάνιελ Ρουγκάνι και Κρίστιαν Ρομέρο.

Ο ισπανός μεσοεπιθετικός της Γουλβς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για τον ίδιο καθώς πολλές ομάδες «κοιτάζουν» την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του με τους «Λύκους» λήγει το 2023 με τις «Γιούβε» και Μάντσεστερ Σίτι να είναι οι δύο πιο «ζεστές» μέχρι στιγμής.

sport-fm.gr

The post Δίνει τρείς παίκτες για το «θηρίο», Αντάμα Τραορέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE