ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαγγελματίες γάμου - Συνέλευση στο ‘Galu Seaside’ και δυναμικά μέτρα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επαγγελματίες γάμου - Συνέλευση στο ‘Galu Seaside’ και δυναμικά μέτρα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυναμική αναμένεται να είναι η αντίδραση του ΠΑΣΥΕΠΕΚ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εκδηλώσεων) μετά και τη νέα αποτυχία για εξεύρεση κοινής γραμμής με την Κυβέρνηση στην τέλεση γαμήλιων δεξιώσεων.

Όπως πληροφορούμαστε ο σύνδεσμος με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις οργανώνει σειρά δράσεων με σκοπό τη διαφύλαξη των συμφερόντων του αφού τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης του κλάδου μετά και τη νέα παράταση που αφορά τον περιορισμό ατόμων.

Οι επαγγελματίες εκδηλώσεων νιώθουν να έχουν περιθωριοποιηθεί ενώ η αντίδραση είναι εντονότερη αφού παρά τις συζητήσεις και συναντήσεις με αρμόδιες αρχές οι θέσεις τους δε φαίνεται να έχουν ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη κάτι που όπως προανήγγειλαν αναμένεται να οδηγήσει σε κινητοποιήσεις και μέτρα από πλευράς τους.

Μάλιστα χθες (Δευτέρα 13/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαρχιακή συνέλευση στο Galu Seaside (Λάρνακα) κατά την οποία όπως μας ανέφερε μέλος του Συνδέσμου ‘Ενημερώσαμε για το ρόλο, στόχο, σκοπό και όραμα του συνδέσμου. Καλέσαμε τα μέλη να συσπειρωθούν, συζητήσαμε για το πως θα κινηθούμε σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν εξαγγείλει οι αρμόδιοι, ενημερώσαμε για τη δημοσιογραφικη διάσκεψη που θα παραθέσουμε ενδεχομένως την ερχόμενη Πέμπτη, παρουσιάσαμε το ΔΣ ενώ μαζί μας βρέθηκε και εκπρόσωπος της ΟΕΒ’.

Σε συνέχεια της δράσης διάφορα μέλη μίλησαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και μέσα ενώ όπως μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται έχουν ήδη προγραμματιστεί άλλες -τουλάχιστον- 3 συναντήσεις σε άλλες πόλεις με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top