ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 37χρονος προσπάθησε δύο φορές να διαφύγει της σύλληψης - Συγκρούστηκε και με περιπολικό

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 37χρονος προσπάθησε δύο φορές να διαφύγει της σύλληψης - Συγκρούστηκε και με περιπολικό

«Ζόρικη» αποδείχθηκε η σύλληψη ενός 37χρονου άνδρα και μιας 43χρονης γυναίκας, μετά την προσπάθειά τους να διαφύγουν από οργανωμένο έλεγχο της ΥΚΑΝ, στο Παραλίμνι.

Η επιχείρηση έγινε κατόπιν πληροφοριών, όπου και μέλη της Αστυνομίας έστησαν μπλόκο, ανακόπτοντας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 43χρονη γυναίκα. To περιστατικό συνέβη την Τρίτη (14/07), λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Με την ανακοπή, ο οδηγός κινήθηκε με το όχημά τους προς τα πίσω για να διαφύγει, προσέκρουσε όμως σε περιπολικό όχημα. Όταν ακινητοποιήθηκε, προσπάθησε ξανά να διαφύγει πεζός, πάλι όμως ανεπιτυχώς, καθώς ανακόπηκε και πάλι από μέλη του σώματος.

Σε τσάντα ώμου που κρατούσε, εντοπίστηκαν 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 115 γραμμάρια κάνναβης και 3 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνελήφθησαν και οι δύο αμέσως για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο στο αυτοκίνητο. Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι και σε κατάστημα στην ίδια οικοδομή, εντοπίστηκαν επίσης 5 μπουκαλάκια με ουσία cbd των 30ml, η οποία και είναι απαγορευμένη ουσία, παράγωγο της κάνναβης.

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, με την ΥΚΑΝ να διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top