ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη λίστα Γιωρκάτζη και ο Κώστας Κώστα: 'To όνομα μου είναι στη λίστα για 1,292 ευρώ και 91 σεντ τα οποία έχουν ξοφληθεί'

Στη λίστα Γιωρκάτζη και ο Κώστας Κώστα: 'To όνομα μου είναι στη λίστα για 1,292 ευρώ και 91 σεντ τα οποία έχουν ξοφληθεί'

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Κώστας Κώστας, με την οποία ενημερώνει ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Γιωρκάτζη.

Αναλυτικά:

Στις 14/7/2020, πληροφορήθηκα από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, ότι το όνομα μου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια, την οποία είχε αποστείλει στη Βουλή, η πρώην διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ειλικρινά μου προκάλεσε έκπληξη γιατί και τα δύο στεγαστικά δάνεια τα οποία είχε συνάψει η σύζυγος μου το 2007, είναι εξυπηρετούμενα.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι το όνομα μου, είναι στη λίστα αυτή για το συνολικό ποσό των 1,292 ευρώ και 91 σεντ, το οποίο αφορά υπερβάσεις σε δύο πιστωτικές κάρτες, στις 31/12/18.

Να σημειωθεί ότι τα ποσά αυτά έχουν ξοφληθεί πριν περίπου 18 μήνες και σήμερα οι λογαριασμοί αυτοί δεν παρουσιάζουν ούτε υπερβάσεις ούτε καθυστερήσεις.

Κάνω αυτή τη δήλωση για να ξεκαθαρίσω για ποιο ακριβώς λόγο, βρέθηκε το όνομα μου σε αυτή τη λίστα και για να τον μάθει ο κόσμος αφού δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Με τη σύζυγο μου, προσπαθούμε να είμαστε σωστοί με τις τραπεζικές μας υποχρεώσεις. Τα δάνεια όπως και τα εισοδήματα μας, αναφέρονται  στη δήλωση μου για το Πόθεν Έσχες, την οποία έχω καταθέσει στη Βουλή, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Αν θα έπρεπε να είμαι σε αυτή τη λίστα, το αφήνω στο κόσμο να το κρίνει. Θα ήταν δικαιότερο, αν στη λίστα αυτή, αναγράφονταν τα ονόματα πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, στα οποία πιθανώς να δόθηκαν χαριστικά δάνεια, τους έγιναν χαριστικές αναδιαρθρώσεις ή τους διαγράφηκαν δάνεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top