ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΕΤΑΖΕΙ Χέφελ – Πέρσι τον ήθελε δανεικό, φέτος προτάθηκε ως ελεύθερος!

ΕΞΕΤΑΖΕΙ Χέφελ – Πέρσι τον ήθελε δανεικό, φέτος προτάθηκε ως ελεύθερος!

Η ιστοσελίδα pressaris.gr, που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Άρη, αναφέρει πως οι κιντρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης εξετάζουν την περίπτωση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Έκτος Χέφελ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πέρσι είχε απασχολήσει τον Άρη και συζητήθηκε η περίπτωσή του για δανεισμό από την ΑΕΚ Λάρνακας. Φέτος ο Ολλανδός μέσος Έκτορ Χέβελ προτάθηκε στους κίτρινους ως ελεύθερος και ο Μίχαελ Ένινγκ τον εξετάζει.

Ο Χέβελ είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στις θέσεις 8-10. Ο 23χρονος μέσος (με περισσότερα επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του) έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την U20 της Ολλανδίας, ενώ διαθέτει και ισπανική υπηκοότητα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας τον είχε αποκτήσει το 2017 από την Ντε Χάαγκ, από την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πέρσι με την ομάδα της Κύπρου ο Χέβελ έπαιξε και στα έξι παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Φέτος ο Χέβελ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες με την ΑΕΚ Λάρνακας, μετρώντας συνολικά 3 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, καθώς τον είχε πάρει από τη Ντεν Χάαγκ στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Ρόκα που φέτος ανέλαβε θέση τεχνικού διευθυντή στους πράσινους, ενώ έχει προταθεί και στην Ανόρθωση.

Οι απαιτήσεις του Ολλανδού είναι προσιτές για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη.

The post ΕΞΕΤΑΖΕΙ Χέφελ – Πέρσι τον ήθελε δανεικό, φέτος προτάθηκε ως ελεύθερος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top