ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Πείραξε τον γιο της και αυτή τον χαστούκισε και τον έβρισε δημοσίως

ΕΛΛΑΔΑ: Πείραξε τον γιο της και αυτή τον χαστούκισε και τον έβρισε δημοσίως

Σε παιδική χαρά στα Τρίκαλα εξελίχθηκε το σκηνικό μητέρας που χαστούκισε και έβρισε δημοσίως 8χρονο παιδάκι γιατί πείραξε τον γιο της.   

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στην Ελλαδική ιστοσελίδα trikalanews.gr το βράδυ της Παρασκευής (17/07), μια μητέρα χαστούκισε δυνατά και έβρισε με βαριές εκφράσεις έναν 8χρονο που πείραξε τον 5χρονο γιο της πάνω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο κακός χαμός με τους γονείς και να έρθει, τελικά, η αστυνομία.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 8χρονος έφυγε μέσα στα κλάματα και πήγε στην αυλή γειτονικού σπιτιού, όπου βρίσκονταν οι γονείς του και άλλοι συγγενείς. Αμέσως εκείνοι έτρεξαν στην παιδική χαρά και ακολούθησε μεγάλη ένταση, ζητώντας από τη μητέρα εξηγήσεις.  

Μάλιστα, κλήθηκε, τελικά, η αστυνομία, διότι το συμβάν είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα όρια της χειροδικίας, με άλλους γείτονες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους συγγενείς του παιδιού!

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μαζί με τη γυναίκα που χειροδίκησε στην παιδική χαρά ήταν και μια άλλη γυναίκα, επίσης με το παιδί της.

Ενώ, λοιπόν, η πρώτη, εμφανώς μετανιωμένη και φοβισμένη, παραδέχθηκε στην αστυνομία την πράξη της, η δεύτερη, που δεν συμμετείχε στο συμβάν, έριχνε συνεχώς λάδι στη φωτιά και ζητούσε και τα ρέστα από τους γονείς για τη συμπεριφορά του 8χρονου με προσβλητικές εκφράσεις!

Τα πνεύματα ηρέμησαν, πάντως, έστω και μετά από ώρα, και δεν υποβλήθηκε μήνυση στη γυναίκα που χειροδίκησε, πρωτίστως από την επιμονή του πατέρα να λάβει τέλος το θέμα και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του 8χρονου, που ήταν εκτός εαυτού, βλέποντας το κόκκινο μάγουλο του μικρού.

Πηγή: tanea.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top