ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ: Μπήκε στη νομική με '20' η Ελένη - 'Δεν είναι ο χρόνος του διαβάσματος που μετρά αλλά η ποιότητα του'

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ: Μπήκε στη νομική με '20' η Ελένη - 'Δεν είναι ο χρόνος του διαβάσματος που μετρά αλλά η ποιότητα του'

Την ικανοποίηση και τη μεγάλη της χαρά εκφράζει για την επιτυχία της η Ελένη Ευθυμιάδη, μαθήτρια του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό.

Πέτυχε το απόλυτο 20 και εξασφάλισε θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Νομική.  «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που πέτυχα τους στόχους μου και οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς σε μια πρωτόγνωρη σχολική χρονιά λόγω κορωνοϊού», αναφέρει ενδεικτικά.

Η αριστούχα μαθήτρια έκανε λόγο για άγχος και αρκετή αβεβαιότητα λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς.  «Υπήρχε αρκετό άγχος και αρκετή αβεβαιότητα, γενικότερα μέσα στη χρονιά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η σχολή είναι αρκετά δύσκολη και θέλει υψηλά αποτελέσματα, οπότε υπήρχε αυτή η αβεβαιότητα αν θα τα καταφέρω. Γενικότερα όμως είχα αυτοπεποίθηση ότι μπορούσα να τα καταφέρω και δούλεψα σκληρά για το σκοπό αυτό»  αναφέρει ενδεικτικά.

Εκφράζει τις ευχαριστίες της στους γονείς της για τη στήριξη και τη βοήθεια που της παρείχαν. «Είχα στήριξη από όλη την οικογένεια και από τη μητέρα μου και από τον πατέρα μου από όλους γενικά στην οικογένεια και χωρίς αυτούς αλήθεια δεν θα ήμουν εδώ που είμαι, εννοώ να καταφέρω αυτό το πράγμα που κατάφερα με την υποστήριξη τους με τα εφόδια που μου έδωσαν κατάφερα να περάσω νομική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου», δηλώνει.

Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε τη Νομική, η αριστούχα μαθήτρια ανέφερε ότι θεωρεί ότι αυτή είναι η κλίση της για αυτό και ήταν η πρώτη της επιλογή.  Σε ό,τι αφορά το δικό της μήνυμα, η Ελένη αναφέρει ότι δεν είναι ο χρόνος του διαβάσματος που μετρά αλλά η ποιότητα του. «Θέλει σίγουρα διάβασμα αλλά δεν είναι τόσο το πόσο θα διαβάσουμε αλλά το πόσο καλά, δηλαδή είναι η ποιότητα του διαβάσματος παραπάνω παρά ο χρόνος», αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top